Δάβιος Λευτέρης Μονώσεις
ΑΡΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙHΣΕΙΣ SITEMAP ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Αναζήτηση
 
Κατηγορίες
Newsletter
Αν θέλετε να σας αποστείλουμε ενημερωτικό E-mail, παρακαλώ στείλετε μας το E-mail σας

 
ΘΕΡΜΟΠΡΟΣΟΨΗ

Η εταιρία αφοί Δάβιοι έχει μακρά συνεργασία με την kreisel και είναι ειδικευμενη στην εργασία της τοποθέτησης θερμοπρόσοψης.

Εκτιμάται ότι έως και  35-40% της γενικής απώλειας θερμότητας ενός κτιρίου οφείλεται  στη διαφυγή θερμότητας μέσω της ανεπαρκούς θερμικής μόνωσης των εξωτερικών τοίχων ενός κτιρίου. Υπό το φως των υπολογισμών αυτών η θερμομόνωση τοίχων είναι μία βασική θερμοεκσυγχρονιστική παρέμβαση. Το κόστος θέρμανσης το χειμώνα και η λειτουργία κλιματιστικού το καλοκαίρι είναι επιχειρήματα υπέρ της κατασκευής σωστής μόνωσης των θερμικών χωρισμάτων, όχι όμως τα μοναδικά. Λιγότερη χρήση ενέργειας σημαίνει λιόγτερη μόλυνση του περιβάλλοντος. Χωρίς αμφιβολία αξίζει τον κόπο να φροντίσουμε και εκτός των σπιτιών και κατοικιών μας, για τις ανέσεις της δικής μας ζωής όπως και των επόμενων γενιών. Άμεση σχέση μ'αυτό έχουν οι οδηγίες της Ευρωπαϊκής ένωσης: "για τονπεριορισμό των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα μέσω της βελτίωσης της ενεργειακής αποδοτικότητας" καθώς και "σχετικά με τα ενεργειακά χαρακτηριστικά των κτιρίων" οι οποίες εφαρμόζονται μέσω αντίστοιχων νόμων και διατάξεων.
 

 Χάρη στην ευρεία γκάμα κονισμάτων επιχρίσματος και των πλούσιων χρωμάτων, ο κάθε πελάτης μπορεί να διαλέξει το σύστημα θερμομονώσεων το οποίο εκπληρώνει τις προσδοκίες του.

ΘΕΡΜΟΠΡΟΣΟΨΗ
ΘΕΡΜΟΠΡΟΣΟΨΗ
 
Σύγκριση
ΘΕΡΜΟΠΡΟΣΟΨΗ
ΘΕΡΜΟΠΡΟΣΟΨΗ
 
Σύγκριση
 
Εμφάνιση 1 έως 2 (από 2 προϊόντα) Αποτελέσματα:  1 
Banner Αριστερό 2
Banner Δεξί 4